• Κορίνθου 126, Αίγιο, ΤΚ 25100
 • ΔΕΥ και ΣΑΒ:
  08:30 - 14:30
  ΤΡΙΤ - ΤΕΤ
  - ΠΕΜ - ΠΑΡ:
  08:30 - 16:30
24/7 Τηλέφωνο

6944377535

close

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Img

Με μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας μπορείτε να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι σας με κορυφαία ασφάλεια, λειτουργικότητα, ποιότητα και αισθητική.

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του πελάτη μας με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. Προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας ιταλικής και ελληνικής κατασκευής.

Διακρίνουμε σε δύο κατηγορίες τις πόρτες ασφαλείας:

 1. σε πόρτες ασφαλείας που θα τοποθετηθούν σε εσωτερικό χώρο ( διαμερίσματα-γραφεία κλπ)
 2. σε πόρτες ασφαλείας που θα τοποθετηθούν σε εξωτερικό χώρο ( μονοκατοικιών – κεντρική είσοδο πολυκατοικιών)

Η διαφοροποίηση κατηγοριών 1 και 2 είναι ως προς την εξωτερική του επένδυση ώστε να είναι κατάλληλες για να αντέχουν σε όλα τα καιρικά φαινόμενα (ήλιος, βροχή, υγρασία)

Επίσης ειδικές επενδύσεις που αντέχουν στο χρόνο είναι από πάνελ αλουμινίου ή κόντρα πλακέ θαλάσσης σε διάφορους χρωματισμούς.

Η θωρακισμένη πόρτα είναι μια πόρτα που εσωτερικά της έχει ενίσχυσης  (νεύρωσης από ελάσματα χάλυβα) και εσωτερικά-εξωτερικά φέρνει ενιαίο φύλλο από ατσάλινο χάλυβα και φυσικά όλα αυτά καλύπτονται εσωτερικά και εξωτερικά με επένδυση στην δική σας επιλογής.

Οι πόρτες φέρουν περιφερειακούς πυρους  ασφαλείας σταθερούς και κινητούς με σημεία ασφάλισης περιφερειακά 18 η 21 σημείων.Οι κλειδωνιές είναι ασφαλείας με κλειδιά μη αντιγράψιμα και πιστοποίηση αντιδιάρρηξης με πολλές επιλογές  κλειδαριων.

Επίσης η κάσα της πόρτας είναι από ενισχυμένο χάλυβα (ατσάλι )και στην τοποθέτηση τους έχει σημεία που θα κολληθεί για την ασφαλή στήριξη της με πυρους στα σημεία που υπάρχει μπετό. Εσωτερικά στη θωρακισμένη πόρτα υπάρχουν υλικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης για την μείωση των θερμικών απωλειών και μείωση του θορύβου.

Οι επενδύσεις εσωτερικά-εξωτερικά μπορεί να είναι επένδυση λούστρου, επένδυση Laminate- επένδυση PVC- επένδυση αλουμινίου. Επίσης θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας μπορεί να είναι με ένα μέρος της σταθερό ή δίφυλλη ή αξονική. Η επιλογή κλειδαριών και πόμολων είναι του πελάτη.

Η τοποθέτηση γίνεται αυθημερόν χωρίς να αφήνουμε μερεμέτια από ειδικό συνεργείο.Για εσωτερικούς χώρους έχουμε εσωτερικές πόρτες- Laminate-λουστραριστές καιPVC με πολλές επιλογές κλειδαριών και πόμολων. Για χώρους λεβητοστασίων υπάρχουν πόρτες πυράντοχες μονόφυλλες και πόρτα μεταλλική γενικής χρήσεως για αποθήκες κλπ.