• Κορίνθου 126, Αίγιο, ΤΚ 25100
 • ΔΕΥ και ΣΑΒ:
  08:30 - 14:30
  ΤΡΙΤ - ΤΕΤ
  - ΠΕΜ - ΠΑΡ:
  08:30 - 16:30
24/7 Τηλέφωνο

6944377535

close

Από το 1989 στο χώρο της ψύξης/θέρμανσης

ΕΣΤΙΑ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η επιχείρηση μας παρέχει υπηρεσίες με αντικείμενο το κλιματισμό, την θέρμανση και το αερισμό/εξαερισμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με αίσθημα συνέπειας - ευθύνης και εγγυησης των παρεχόμενων προιόντων και υπηρεσιών.

Οι προκλήσεις της νέας εποχής για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριών και κατοικιών μας έδωσε το έναυσμα να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένες λύσεις στην θερμομόνωση/ηχομόνωση καθώς ψύξης και θέρμανσης παρέχοντας ποιοτικα προϊόντα με εξειδικευμένη εργασία για το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν!!!

Τα πλεονεκτήματά μας

Μπορούμε να πετύχουμε τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες εσωτερικά σε παλία και νέα κτίρια άσχετα με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν εξωτερικά με


 • 1) Με θερμομόνωση του κτιρίου, με θερμοπρόσοψη στους τοίχους καθώς και με συνθετικά ενεργειακά κουφώματα.

 • 2) Με πηγές ενέργειας όπως: ενεργειακό τζάκι, αντλίες θερμότητας, ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ, λέβητες αερίου συμπήκνωσης, μονάδες κλιματισμού.

 • 3) Με θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

24/7 Διαθεσιμότητα

ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ
Κόστη

Χαμηλότερες Τιμές

Πολυετή Εγγύηση

Συγκεκριμένο Χρονοδιάγραμμα Εγκατάστασης

Υπηρεσίες Ψύξης & Θέρμανσης

Ανεξάρτητα από το είδος του συστήματος ή της εγκατάστασης που έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα για να σας παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και αξίζετε. Οι τεχνικοί μας έχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επισκευή και συντήρηση οποιουδήποτε τύπου συστήματος θέρμανσης ή ψύξης.

Αναλυτικά παρέχουμε υπηρεσίες όπως: καθαρισμός τζακιού, καθαρισμός καμινάδων, καθαρισμός καμινάδων για ξυλολέβητες, καθαρισμός ενεργειακών τζακιών, λέβητες πέλλετ, σόμπες, σόμπες καλοριφέρ, τζάκια καλοριφέρ, κλιματισμός, εξαερισμός, κεντρική θέρμανση κατοικιών, λεβητοστάσια με καυστήρες πετρελαίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας και ψύξης κατοικιών, αυτονομίες θέρμανσης κατοικιών.

Εστία & Θέρμανση

Ο σκοπός μας:

Να προσφέρουμε την πιο επαγγελματική υπηρεσία θέρμανσης και ψύξης που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία πελάτη, με αποτέλεσμα τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, απόδοσης και τιμής.

Το όραμα μας:

Στην "Εστία και Θέρμανση" ξέρουμε καλά από τζάκια και συστήματα θερμότητας. Οι δουλειές μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας (Πάτρα, Αίγιο, Δυτική Ελλάδα) είναι η εγγύηση που ψάχνετε για μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό σύστημα θέρμανσης του χώρου σας, 30 χρόνια στο χώρο της θέρμανσης με πιστοποιημένα και πρωτοποριακά προιόντα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις μέσα από μελέτη.

Ο Εξειδικευμένος τεχνικός μας επισκέπτεται το χώρο σας και αναλαμβάνει τη μελέτη για την σωστή επιλογή και εγκατάσταση ενεργειακού εξοπλισμού (τζακιού, καλοριφερ, αντλία θερμότητας, κλιματισμού) Ταυτόχρονα ελέγχει το κτίριο για πιθανές απώλειες θέρμανσης (αν υπάρχει ελλειπής μόνωση, κ.α.) και μετά από μία σειρά μετρήσεων σας προτείνει την καλύτερη λύση για την ιδανικότερη θέρμανση του χώρου σας.

Χρειάζεστε βοήθεια για θέματα
Κλιματισμού & Θέρμανσης

Χρειάζεστε βοήθεια για θέματα
Κλιματισμού & Θέρμανσης

Επικοινωνήστε μαζί μας - οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας δώσουν προσωποποιημένη λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας - οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας δώσουν προσωποποιημένη λύση.

Γιατί να επιλέξετε το ενεργειακό τζάκι σας σε εμας;

Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Το ενεργειακά τζάκια μας παρέχουν

 • Ασφάλεια: πόρτα με κεραμικό κρύσταλλο.
 • Οικονομία: 60% λιγότερα ξύλα.
 • Απόδοση: 80% μεγαλύτερη απόδοση
 • Άνεση: εως 4 ώρες αυτονομία
 • Εγγύηση: 10 - 12 έτη εργοστασιακή εγγύηση.