• Κορίνθου 126, Αίγιο, ΤΚ 25100
  • ΔΕΥ και ΣΑΒ:
    08:30 - 14:30
    ΤΡΙΤ - ΤΕΤ
    - ΠΕΜ - ΠΑΡ:
    08:30 - 16:30
24/7 Τηλέφωνο

6944377535

close

ΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Img

Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου Συμπυκνώσεως

Η χρήση του φυσικού αερίου ή υγραερίου φέρνει οικονομική λύση στη θέρμανση και για το ζεστό νερό χρήσης. Ο επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση στη θέρμανση με βαθμό απόδοσης 109% και ανάλογα των αναγκών μας ρυθμισμένη απόδοση και οικονομία που φθάνει το 50%.

Οι λέβητες αερίου συμπυκνώσεως μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενέργεια που παράγεται από την καύση του αερίου δηλ και από τη θερμοκρασία των καυσαερίων.

Στους κοινούς λέβητες η θερμοκρασία των καυσαερίων είναι περίπου 180-250 βαθμοί, αυτή την υψηλή θερμοκρασία τη δεσμεύουν οι λέβητες συμπυκνώσεως για να είναι η θερμοκρασία των καυσαερίων κατά 10 βαθμούς υψηλότερη από το νερό στο λέβητα. Το φυσικό αέριο ή υγραέριο κάνει τέλεια καύση. Ετσι ο βαθμός απόδοσης των λεβήτων συμπύκνωσης είναι μεγαλύτερη του 100%. Διατίθενται με αποδόσεις 4-32 kw.

Ο επιτοιχος λέβητας αερίου έχει:

-Ολοκληρωμένο υδραυλικο σύστημα με δοχείο διαστολής- σύστημα άμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με -πλακοειδή εναλλάκτη κλπ.
-Ηλεκτρονικό πίνακα eBus
-LCD οθόνη για ενδείξεις λειτουργίας – ελέγχου και βλαβών.
-Κυκλοφορητή inverter αυτόματο
-Βαλβίδα αέριου ELGA για βέλτιστο έλεγχο του λόγου αέρα καύσης.

Η θέρμανση του χώρου ελέγχεται με θερμοστάτη χώρου. Λειτουργουν με φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Επιτοίχιοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης είναι γερμανικοί VAILLANT .  Εχουν 5 χρόνια εγγύηση .

Τοποθετουνται σε νέες και παλιές εγκαταστάσεις θέρμανσης σε πολύ μικρούς χώρους ή και σε μπαλκόνια αρκεί να μη βρέχονται.Δε θέλουν καμινάδα  και δε βγάζουν καπνο  ΓΙΑΤΙ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΕΛΕΙΑ  ΚΑΥΣΗ.Τοποθετούνται και ρυθμίζονται από εξειδικευμένους τεχνικούς.