• Κορίνθου 126, Αίγιο, ΤΚ 25100
 • ΔΕΥ και ΣΑΒ:
  08:30 - 14:30
  ΤΡΙΤ - ΤΕΤ
  - ΠΕΜ - ΠΑΡ:
  08:30 - 16:30
24/7 Τηλέφωνο

6944377535

close

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Img

Συστήματα συνθετικών κουφωμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης KOMMERLING 76AD

Παράθυρα KOMMERLING,  EΙΝΑΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ?

Με τη πρώτη ματιά όλα φαίνονται τα ίδια και ότι δεν υπάρχουν διαφορές στα παράθυρα και στα προφίλ τους. Αλλά αυτός που θα αποφασίσει για καινούρια παράθυρα πρέπει να ανακαλύψει τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Διότι όλα τα παράθυρα δεν είναι ίδια.

Η εταιρία KOMMERLING είχε ιδρυθεί το 1897 από τον KarlKömmerlingκαι έχει εξαιρετική φήμη για την υψηλή ποιότητα και τις προηγμένες τεχνολογίες. Αρχικά κατασκεύαζαν κόλλες και συνθετικό καουτσούκ και μετά το 1957 άρχισε η κατασκευή συνθετικών ρολών και το 1967 ξεκίνησε η παραγωγή συστημάτων υψηλής ποιότητας για την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων. Οι γνώσεις δεκαετιών εφαρμόζονταν στη παραγωγή και γρήγορα η μάρκα KOMMERLING κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων για την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων.

KOMMERLING 76

Η τελευταία γενιά KOMMERLING 76 θέτει μοναδικά πρότυπα με στόχο να προσφέρουμε το καλύτερο παράθυρο της τάξης του KOMMERLING 76. Χαρακτηρίζεται το παράθυρο της ευεξίας. Το φως μας παρέχει καλή διάθεση και αυξάνει τη γενική ευημερία. Έτσι το ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης είναι τα φωτεινά παράθυρα. Με τη σειρά KOMMERLING 76 θα εκπληρώσετε το όνειρο σας για φωτεινούς και ευχάριστους χώρους που συμβάλουν στη ευεξία σας. Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ μπορούν να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με υψηλή στατική σταθερότητα και το πιο σύγχρονο  ενεργειακο  και  λειτουργικό γυαλί. Έτσι το φως του ηλίου που διαπερνά το παράθυρο χρησιμοποιείται κατά το βέλτιστο ενώ δεν επιβαρύνει με πρόσθετο κόστος θέρμανσης ή ψύξης του χώρου. Έχετε περισσότερη ηλιοφάνεια στο νέο σας σπίτι ή ανακενισμενο σπιτικό σας  χαρείτε το.

KOMMERLING 76 το κούφωμα εξοικονόμησης ενέργειας.

H εξοικονόμηση ενέργειας έχει αμεσο αποδέκτη το δικό σας κομπόδεμα και το περιβάλλον και πρέπει να μας χαροποιεί γιατί είναι η ιδανική περίπτωση να προσφέρει όλες τις ανέσεις. Με το KOMMERLING 76 δημιουργήθηκε μια καινούρια γενιά συνθετικών κουφωμάτων η οποία εκπληρώνει με ακρίβεια αυτές τις απαιτήσεις.

Η εξοικονόμηση ενέργειας λειτουργεί σχεδόν από μόνη της με μια απόλυτα κομψή εμφάνιση.

ΤΟ   40 %  ΤΩΝ   ΑΠΩΛΕΙΩΝ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΚΑΤΟΙΚΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ  ΤΟΥ.

Κατά τη θερμική μόνωση των κουφωμάτων παίζουν σημαντικό ρόλο οι εξής παράγοντες :

 1. Η θερμομόνωση των προφίλ της υάλωσης και οι συνδέσεις τοιχοποιίας (αρμολογιση)
 2. Το σύστημα υψηλής ενέργειας απόδοσης με συνολικό βάθος 76 mm. U- τιμή=1,1 W/m2K ήδη στη βασική έκδοση
 3. Μεγάλο εύρος ενεργειακών υαλοπινάκων ή ειδικών λειτουργικών τζαμιών  Ug=1,2 W/m2 διπλό τζάμιUg=0,7 W/m2 τριπλό τζάμι
 4. Επίσης το κούφωμα KOMMERLING είναι ένα ηχομονωτικό κούφωμα με βέλτιστη ηχομόνωση μέχρι 47dB μέσω πρωτοποριακών μονώσεων.
 5. Η ασφάλεια που παρέχει το κούφωμα KOMMERLING σας προστατεύει από τους διαρρήκτες διότι τα παράθυρα είναι έτσι κατασκευασμένα 
  ώστε να είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την τοποθέτηση μηχανισμού και υαλοπινάκων ασφαλείας. Η παραβίαση του κουφώματος ή το
  σπάσιμο του τζαμιού είναι πολύ πιο επίπονα για τους δράστες. Αντιδιαρρηκτική προστασία κατηγορία αντίστασης RC2(WK2)

Διατίθονται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς   και  σχεδια.

Ένα ολοκληρωμένο κούφωμα φέρει σίτα για τα έντομα και ρολό ή παντζούρι στο ίδιο χρώμα με το κούφωμα. Η επιλογη της σίτας μπορεί να είναι κάθετη, πλησε, οριζόντια η ανοιγόμενη.

Εξωτερικά υπάρχει η επιλογή

 • παντζούρι μονόφυλλο, δίφυλλο η τετράφυλλο
 • ενώ σε ρολό έχουμε δύο τύπους εξωτερικό ρολό και επικαθημενο ρολο
 • καθώς επίσης χειροκίνητο ρολό ή ηλεκτρικό ρολό

Πόρτα  εισόδου κατασκευάζεται με συνθετικό κούφωμα KOMMERLING 76 και με  πανελ  της VEPLANσε πολλά σχέδια και χρώματα και με κλείδωμα σε 3 σημεία.

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων KOMMERLING που προσφέρουμε διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα- γερμανικούς μηχανισμούς GUπου κλείνουν σε πολλά σημεία με άψογη λειτουργικότητα. Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται με όλα τα ενεργειακά πιστοποιητικά τους και 15ετή εργοστασιακή εγγυηση.

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΜΕ ΤΖΑΜΙ, ΣΙΤΑ, ΡΟΛΟ, Η ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΞΗΛΩΜΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ   ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ   ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΣΑΛΙΕΣ.

Συστήματα συνθετικών κουφωμάτων KOMMERLING – Αίγιο – Πάτρα – Αιγείρα – Δυτική Ελλάδα

Τα   προιοντα   μας    είναι    Υψηλων  Πιστοποιιμενων  προδιαγραφων  σε   θεμα αποδοσεων και    εξοικονομησης  ενεργειας   για  ένα  ενεργειακο  Σπιτι που  εντασεται στο  προγραμμα  Εξοικονομω  – Αυτονομω.