• Κορίνθου 126, Αίγιο, ΤΚ 25100
  • ΔΕΥ και ΣΑΒ:
    08:30 - 14:30
    ΤΡΙΤ - ΤΕΤ
    - ΠΕΜ - ΠΑΡ:
    08:30 - 16:30
24/7 Τηλέφωνο

6944377535

close

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Img

Υψηλή αποδοτική εγκατάσταση AC και εγκατάσταση κλιματισμού

Ο κεντρικός κλιματισμός επιτρέπει να απολαύσετε την τέλεια θερμοκρασία σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας διατηρώντας μια σταθερη θερμοκρασία. Μέσω αποτελεσματικών, συστημάτων φιλτραρίσματος καθαρισμού του αέρα, οι μονάδες ψύξης μειώνουν επίσης τα επικίνδυνα συστατικά του αέρα και τη σκόνη, αποδεικνύοντας εξαιρετικά ευεργετικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Αντικατάσταση AC

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο σύγχρονο και αποδοτικό κλιματιστικό. Η αγορά ενός καινούργιου κλιματιστικού είναι μια σημαντική επένδυση. Μια επένδυση που θα πρέπει να δικαιολογεί την αντικατάσταση του παλιού κλιματιστικού και να δίνει χρηστικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Σίγουρα η αγορά μιας καινούργιας μονάδας έχει κάποιο αρχικό κόστος που είναι σεβαστό. Η αντικατάσταση όμως του παλαιού συστήματος κλιματιστικού μπορεί πραγματικά να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα.

Συντήρηση και παλιά κλιματιστικά

 Η συντήρηση είναι απαραίτητη για όλα τα κλιματιστικά. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο συστηματικά έτσι ώστε να καθαρίζεται και ελέγχεται το κλιματιστικό. Με την συντήρηση διασφαλίζεται η καλή λειτουργία του μηχανήματος. Όμως όπως όλα τα μηχανήματα τα πιο παλιά θέλουν πιο πολύ έλεγχο, service και επισκευή από τον τεχνικό.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή για καλή λειτουργία, σωστή και τακτική συντήρηση, επιμηκύνετε την ζωή του κλιματιστικού σας. Όμως όσο καλή συντήρηση και αν κάνετε δεν μπορείτε να νικήσετε τον χρόνο – το κλιματιστικό σας θα παλιώσει. Εάν βλέπετε φουσκωμένους λογαριασμούς στο ηλεκτρικό ρεύμα ή καλείτε συνέχεια τον ψυκτικό για επισκευή, ίσως έχει έρθει η ώρα να αγοράσετε ένα καινούργιο κλιματιστικό.

 

Κλιματισμός Πάτρα – Αίγιο – Αιγείρα

Service Κλιματιστικού Άμεσα από Εξειδικευμένο Ψυκτικό με Γνήσια Ανταλλακτικά! Επισκευή σε 60 λεπτά. Πάτρα, Αίγιο και Δυτική Ελλάδα.