• Κορίνθου 126, Αίγιο, ΤΚ 25100
  • ΔΕΥ και ΣΑΒ:
    08:30 - 14:30
    ΤΡΙΤ - ΤΕΤ
    - ΠΕΜ - ΠΑΡ:
    08:30 - 16:30
24/7 Τηλέφωνο

6944377535

close

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Img

Ενεργειακό τζάκι από την Εστία & Θέρμανση

Τα ενεργειακά τζάκια της εταιρείας μας αποτελούν συστήματα θέρμανσης υψηλής θερμικής απόδοσης και ισχύος.  Οι εστίες είναι κλειστού τύπου, κατασκευασμένες ως Monoblocco μεταλλική κατασκευή τριών στρωμάτων από ατσάλι. Ο θάλαμος της καύσης υπάρχει δυνατότητα να είναι από υψηλής ποιότητας μαντέμι ή πυρίμαχο υλικό. Τα ενεργειακά τζάκια της εταιρείας μας διαθέτουν τις πιο αυστηρές διεθνείς πιστοποιήσεις και συνοδεύονται από κορυφαίες εγγυήσεις.

Τι είναι το ενεργειακό τζάκι;

Το ενεργειακό τζάκι είναι ένα σύγχρονο τζάκι κλειστού τύπου με πιστοποιημένα υψηλή απόδοση καύσης και κατά συνέπεια χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στα τζάκια ανοιχτού τύπου η καύση του ξύλου είναι ατελής έχοντας βαθμό απόδοσης περίπου 20%. Κατά συνέπεια ένα πολύ μεγάλο μέρος από τη θερμότητα μένει αναξιοποίητη. Αντίθετα στα σύγχρονα και πιστοποιημένα ενεργειακά τζάκια ο βαθμός απόδοσης φτάνει ή και υπερβαίνει το 80% που σημαίνει πως από την καύσιμη ύλη λαμβάνουμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ενέργειας στο χώρο μας και μένει αναξιοποίητο ένα πολύ μικρότερο ποσοστό σε σχέση με ένα τζάκι ανοιχτού τύπου.Αυτό σημαίνει πως τον ενεργειακό τζάκι μπορεί να ζεστάνει πολύ αποτελεσματικότερα το χώρο μας με σημαντικότατη οικονομία καυσίμου. Αν συνυπολογίσετε μάλιστα πως η καύσιμη ύλη, δηλαδή το ξύλο που δέχονται τα ενεργειακά τζάκια, είναι πιο οικονομική σε σχέση με άλλα καύσιμα, καταλαβαίνετε πως ένα ποιοτικό ενεργειακό τζάκι είναι μια εξαιρετική λύση θέρμανσης συνδυάζοντας ζεστασιά θαλπωρή και οικονομία.

Τύποι Ενεργειακών Τζακιών

                      Μίας όψης                                        Διπλής όψης                                                 Τριών όψεων                                                Πρισματικά Πομπέ

Γιατί να επιλέξετε ενεργειακά τζάκια από την ΕΣΤΙΑ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

– Κορυφαία τεχνολογία, ποιότητα, και εγγύηση από μεγάλες εταιρίες όπως SEGUIN, XAXIS, JC BORDELET, FERLUX, LACUNZA.

– Υψηλή θερμική απόδοση.

– Ενεργειακά τζάκια υψηλής αισθητικής.

– Οικολογικά μοντέλα για την προστασία του περιβάλλοντος με μικρότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων P10.

– Μεγάλη θερμική ισχύ.

– Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

– Καλύτεροι οικονομικοί όροι θέρμανσης σε σύγκριση με το πετρέλαιο

Βρείτε το δικό σας ενεργειακό τζάκι στην ευρύτερη περιοχη Πάτρας, Αιγίου και για ολη την Δυτική Ελλάδα

Ενεργειακά Τζάκια Ξύλου, Ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά), Ενεργειακά τζάκια αερίου, αερόθερμα ενεργειακά τζάκια, ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια συνδυάζουν άψογα υψηλή ενεργειακή απόδοση και προσεγμένο design.Εκτός από τον κλασικό τρόπο μετάδοσης της θερμότητας, τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια ζεσταίνουν τον χώρο μέσω της παραγωγής ζεστού αέρα. Ο αέρας αυτός μπορεί να μεταφερθεί στον χώρο με ελεύθερη φυσική ροή ή με βεβιασμένη μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα, στη περίπτωση αυτή με ειδικά κανάλια μπορούμε να τον μεταφέρουμε μέχρι και 15μ μακριά και να ζεστάνουμε όλο μας το σπίτι.
Στις εκθέσεις μας μπορείτε θα βρείτε αερόθερμα ενεργειακά τζάκια των μεγαλύτερων εταιρείων παγκοσμίως στον χώρο οπως SEGUIN, XAXIS, JC BORDELET, FERLUX, LACUNZA. Με βάση την καύσιμη ύλη τα ενεργειακά αερόθερμα τζάκια κατηγοριοποιούνται σε, Ξύλου, Υβριδικά(Ξύλου – Πέλλετ) & Αερίου.

Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία, καθώς διαθέτουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, λειτουργούν ως λέβητες και παράγουν ζεστό νερό . Επιλέγοντας ένα τέτοιο τζάκι και αξιοποιώντας τα σώματα-καλοριφέρ που είναι εγκατεστημένα στο χώρο μπορείτε ουσιαστικά να ζεστάνετε ομοιόμορφα όλο το σπίτι
και να ‘’ξεχάσετε’’ τον καυστήρα πετρελαίου. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζεστάνουν το boiler για να έχετε και ζεστό νερό χρήσης. Με βάση την καύσιμη ύλη τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ κατηγοριοποιούνται σε, Ξύλου & Υβριδικά(Ξύλου – Πέλλετ).